Transport  gratuit  pentru  comenzile  Orange  Valley  de  peste  250  RON.  Comanda  chiar  acum  produse  pentru  un  discount  de  4,5%.  Produsele  de  la  Orange  Valley  nu  pot  fi  adaugate  in  acelasi  cos  cu  cele  de  la  Frootya.   
Oferta  PROMOTIONALA  in  orasele  Bucuresti  si  Sibiu!  Contacteaza-ne  pentru  intra  in  posesia  unui  VOUCHER de cumparaturi!  CLICK  AICI! 
sirop-de-catina-cu-sfecla-rosie-si-morcov-1l-800x800.png

Sirop de cătină cu sfeclă roşie şi morcov 1l

64 Lei

Siropul are la baza o formula unica, care îmbina proprietatile valoroase ale catinei, sfeclei rosii si morcovului, oferind o sursa naturala de nutrienti esentiali.

Catina bio, sfecla rosie si morcovul sunt obtinute din culturi organice si sunt prelucrate cu atentie pentru a pastra toate proprietatile benefce ale acestor ingrediente. Siropul rezultat este o combinatie delicioasa si sanatoasa, bogata în vitamine, minerale si substante bioactive.


BENEFICII:

Detoxifere: Sfecla rosie si morcovul sunt cunoscute pentru efectele lor de purifcare asupra organismului. Aceste legume sunt bogate în fbre si substante nutritive care ajuta la eliminarea toxinelor din corp si la regenerarea celulelor.

Imunitate: Catina contine o cantitate semnifcativa de vitamina C, care sprijina functionarea optima a sistemului imunitar. De asemenea, sfecla rosie si morcovul sunt bogate în antioxidanti si vitamina A, care ajuta la protejarea celulelor împotriva radicalilor liberi si a infectiilor.

Sanatatea inimii: Catina, sfecla rosie si morcovul contin compusi precum betaina si nitrati naturali, care pot ajuta la reglarea tensiunii arteriale si la mentinerea unui fux sanguin sanatos. Totodata, vitamina K din sfecla rosie ajuta la la coagularea normala a sângelui si la mentinerea sanatatii vaselor de sânge.

Digestie: Siropul de catina cu sfecla rosie si morcov are un continut ridicat de fbre, ceea ce îl face benefc pentru sistemul digestiv. Fibrele contribuie la reglarea
 
tranzitului intestinal, prevenind constipatia. În plus, sfecla rosie contine enzime naturale care pot ajuta la descompunerea alimentelor si la asimilarea nutrientilor.

Vedere: Siropul de catina cu sfecla rosie si morcov este bogat în vitamina A si beta-caroten, substante care sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii ochilor.

Energie: Consumul regulat al acestui sirop poate aduce un plus de energie si vitalitate organismului.

Dermato/Cosmetica/Înfrumusetare: Produsele pe baza de catina sunt cunoscute pentru utilizarea în tratamentul afectiunilor dermatologice precum eczeme, acnee, dermatite, vergeturi, etc. În schimb, mierea de albine are actiune antibacteriana si este de asemenea folosita în tratarea ranilor, ulceratiilor si arsurilor. Betacarotenul din morcov contribuie si la sanatatea pielii, find deseori un ingredient care sta la baza produselor cu efect bronzant.

Mai mult decât atât, proprietatile antioxidante ale catinei ajuta la încetinirea procesului de îmbatrânire, iar continutul bogat de falcarinol din morcov contribuie la apararea organismului de boli.

Eu sunt sanatos Magazin Coş Cont Cauta