1. Definiţii, În prezentul contract următorii termeni vor fi interpretaţi astfel:

a) contract - contractul cu titlu oneros, care are ca obiect furnizarea de produse și servicii;
b) furnizor şi beneficiar - părţile contractante, astfel cum sunt acestea denumite în prezentul contract;
c) preţul contractului - preţul plătibil furnizorului de către beneficiar, în baza contractului, pentru îndeplinirea integrală şi corespunzătoare a tuturor obligaţiilor asumate prin contract;
d) produse și servicii – website magazin on-line, şi orice alte bunuri pe care furnizorul se obligă prin contract să le furnizeze beneficiarului;
f) standarde - standardele, reglementările tehnice sau altele asemenea, prevăzute în contract;
h) destinaţie finală - locul unde furnizorul are obligaţia de a furniza produsele;
i) forţa majoră - un eveniment mai presus de controlul părţilor, care nu se datorează greşelii sau vinii acestora, care nu putea fi prevăzut în momentul încheierii contractului şi care face imposibilă executarea şi, respectiv, îndeplinirea contractului; sunt considerate asemenea evenimente: războaie, revoluţii, incendii, inundaţii sau orice alte catastrofe naturale, restricţii apărute ca urmare a unei carantine, embargo, enumerarea nefiind exhaustivă ci enunţiativă. Nu este considerat forţă majoră un eveniment asemenea celor de mai sus, care, fără a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligaţiilor uneia din părţi;
j) zi - zi calendaristică; an - 365 de zile.
k) comerciant – persoană juridică prin care furnizorul distribuie produsele și serviciile sale;
l) client – orice persoană fizică sau juridică care achiziționează produse sau servicii prin magazinul online;

 

2. Obiectul şi preţul contractului
2.1. Furnizorul se obligă ca, în baza contractului încheiat cu beneficiarul, să furnizeze acestuia din urmă un website – magazin on-line cu un cod unic/individual, în vederea achiziționării de către cumpărătorii finali, prin intermediul comerțului electronic, de produse naturale, servicii digitale și altele, la prețurile stabilite în Anexa 1 care face parte integrantă din prezentul contract, precum și pachetul de produse specificat în Anexa 3.
2.2. Beneficiarul poate să promoveze website-ul în vederea vânzării produselor furnizorului în schimbul plății unui comision determinat prevăzut în Anexa 2 si 4 care face parte integrantă din prezentul contract. Costurile legate de promovarea website-ului cu identitate proprie și a produselor se suportă în integralitate de către Beneficiar.
2.3. De asemenea, furnizorul va achita beneficiarului, în termen de maxim 60 zile, calculate de la sfârșitul fiecărui an calendaristic, o parte procentuală din profitul firmei, urmare a achiziționării de către Beneficiar a produselor menționate ca fiind OBIECTUL acestui contract. Cota procentuală se calculează astfel: din profitul contabil realizat, din TOATA activitatea de vânzări ONLINE și distribuție la nivel național, furnizorul va considera că 45% din acesta va fi distribuit, sub forma de comision, tuturor beneficiarilor de astfel de contracte. Acest contract îl face eligibil pe beneficiar să primească această cotă procentuală din cei 45% din profitul contabil al Furnizorului, conform celor menționate mai sus, pentru anul calendaristic și exercițiul financiar prezent, conform datei de încheiere a contractului. Pe lângă aceasta, furnizorul îi oferă beneficiarului dreptul prin acest contract, să beneficieze de aceeași cotă procentuală din cei 45% din profitul furnizorului din TOATA activitatea de vânzări ONLINE și distribuție la nivel național, și în exercițiile financiare următoare, adică anii calendaristici următori, pe o perioadă nedeterminată, dacă îndeplinește condiția de a genera vânzări prin website-ul care face OBIECTUL acestui contract, în valoare de de minim 3.000 lei anual. Astfel, în cazul  care beneficiarul are vânzări generate prin website-ul său personal, pus la dispoziție de către furnizor de minim 3.000lei anual (an calendaristic), atunci este considerat eligibil și calificat ca  în acel an calendaristic și exercițiu financiar să beneficieze la fel de o cotă procentuală din cei 45% din profitul furnizorului (firmei), profit care se va împarți tuturor deținătorilor de astfel de contracte care indeplinesc conditiile prin contract, sub forma de comisioane, conform profitului contabil al furnizorului calcul reglementat in Anexa 4.
2.4. Furnizorul îi oferă, de asemenea, beneficiarului, 1(un) loc, în sensul de o poziție sau bilet în tombola anuală  organizată de furnizor, care va avea loc în maxim 90 de zile calendaristice de la sfârșitul fiecărui an. Beneficiarul acestui contract poate câștiga unul dintre premiile pe care Furnizorul le va oferi în cadrul acestei tombole anuale, în sensul că 10% din profitul contabil va fi folosit ca fond de premiere si organizare. Astfel, Beneficiarul va participa în acest an calendaristic, exercițiu financiar, conform datei de încheiere a prezentului contract, la tombola anuala unde poate câștiga unul dintre premiile pe care le va prezenta Furnizorul în momentul organizării acesteia. Premiile vor fi anunțate de către Furnizor la momentul organizării acesteia, la sfârșitul fiecărui an, în funcție de bugetul disponibil, conform celor menționate mai sus. De asemenea, Furnizorul oferă Beneficiarului posibilitatea ca acest contract să fie eligibil și calificat în tombola anuală și în anul următor, respectiv în fiecare an, pe o perioadă nedeterminată, în care beneficiarul îndeplinește condiția de vânzări generate, în valoare de minim 3000lei anual, de pe website-ul/magazinul online ce face OBIECTUL acestui contract.
 2.5. De asemenea, Furnizorul se angajează în susținerea fermă a Beneficiarului prin alocarea de clienți noi pe magazinul online care face obiectul acestui contract, alocați în mod egal tuturor beneficiarilor de astfel de contracte, în măsura în care se creează această posibilitate, din activitățile de marketing inițiate de furnizor, fără să reprezinte o garanție din partea furnizorului a numărului de clienți potențiali alocați și a produselor sau serviciilor comandate de aceștia, beneficiarul obținând avantajele financiare descrise în ANEXA 3 parte din contract.                                 
2.6. Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil furnizorului de către beneficiar este de 7700 lei (7003 lei website/magazin online + 697 lei produsele stabilite în Anexa 3 la valoarea de 697 lei). Prețul se plătește de către Beneficiar la momentul semnării prezentului contract.        
2.7. Drepturile, obligaţiile, beneficiile și serviciile ce fac OBIECTUL acestui contract pot fi înstrăinate prin contract de vânzare-cumpărare sau transmise prin moștenire conform legislației în vigoare, prin informarea prealabilă și acceptul furnizorului al noului beneficiar.
3. Durata contractului
3.1. Durata prezentului contract este nedeterminată.
3.2. Prezentul contract poate înceta, cu acordul ambelor părți, prin clauzele stipulate în contract.

4. Aplicabilitate
4.1. Executarea contractului începe după semnarea acestuia.
4.2. Furnizorul are obligația să pună la dispoziția beneficiarului, în maxim 30 de zile de la semnarea și plata acestuia, produsele și serviciile ce fac OBIECTUL acestui contract.

5. Documentele contractului
5.1. Sunt: a) anexele aferente; b) acte adiţionale, daca vor exista; c) alte documente (dacă este cazul).

6. Obligațiile principale ale furnizorului
6.1  Furnizorul se obligă să furnizeze beneficiarului website-ul, reprezentând magazinul online. Beneficiarul va primi un link de afiliere la website-ul eusuntsanatos.ro cu un cod unic/individual de identificare.
6.2. La semnarea contractului, furnizorul se obligă să predea beneficiarului pachetul de produse și servicii la valoarea de 7700 lei, valoare reprezentând prețul negociat și acceptat de cele două părți. Produsele vor fi însoțite de termenii și condițiile de utilizare precum și de termenul de garanție.
6.3. Furnizorul a informat Beneficiarul cu privire la caracteristicile produselor și îi va oferi Beneficiarului asistență în vederea utilizării produselor și serviciilor în cazul în care i se va solicita de către beneficiar.
6.4. Furnizorul va preda Beneficiarului pachetul de produse achiziționat și specificat în Anexa 1 la data semnării prezentului contract iar serviciile aferente, respectiv website-ul/magazin online, în cel mult 30 de zile de la data acestui contract.
6.5. Furnizorul se obligă să îndeplinească în mod corespunzător toate obligaţiile stabilite în sarcina sa prin prevederile prezentului contract.

7. Obligațiile principale ale Beneficiarului
7.1. Beneficiarul se obliga să recepționeze produsele la termenul convenit.
7.2. Beneficiarul se obligă să plătească prețul produselor către furnizor astfel cum este prevăzut în prezentul contract.
7.3. Beneficiarul se obligă să promoveze fără să defăimeze în vreun fel imaginea furnizorului, în toate modalitățile pe care le consideră necesare și utile, magazinul on-line, respectiv produsele aferente în vederea vânzării acestora către cumpărătorii finali.
7.4. Beneficiarul declară, pe proprie răspundere - că a primit de la Furnizor toate informațiile legate de produse și servicii și caracteristicile acestora, calitate, funcționalitate, utilitate, garanție, precum și vânzarea acestora, și - că a înțeles și consimțit în mod liber la încheierea prezentului contract.
7.5. Obligație esențială specială a beneficiarului. Beneficiarul se obligă să încheie un contract ulterior cu furnizorul care să îi permită încasarea comisioanelor și a celorlalte creanțe pe care le va obține din activitatea și beneficiile pentru care se încheie prezentul contract. În lipsa unei forme legale de funcționare în vederea desfășurării activității și îndeplinirii scopului prezentului contract, beneficiarul nu va putea factura sau încasa nici o plată de la Furnizor, considerându-se că acest drept nu s-a născut încă. Neprezentarea de către Beneficiar Furnizorului a formei legale de funcționare duce la nulitatea de plin drept a contractului, fără intervenția instanței de judecată, și fără nici o altă formalitate decât simpla declarație de reziliere comunicată de furnizor beneficiarului, furnizorul neputând să-și îndeplinească obligațiile ce fac parte în acest contract. Obligațiile furnizorului stipulate la pc. 2, în anexa 2, 3 si 4, pot fi îndeplinite doar în cazul care Beneficiarul prezintă o formă legală de încasare a comisioanelor menționate în acest contract.
7.5.1. Se va încheia un contract de publicitate în care dumneavoastră veți fi prestator de servicii, respectiv veți face publicitate produselor  S.C. Eu Sunt Sănătos S.R.L. în mediul online, trimițând potențialii cumpărători pe site-ul *IDUNIC.eusuntsănătos.ro pentru achiziționarea produselor/serviciilor pentru care se oferă comisioane. În conformitate cu legislația fiscală în vigoare, veniturile obținute de dumneavoastră vor trebui impozitate. Această impozitare se face diferențiat pentru persoane fizice și juridice astfel:
Pentru plata către persoane fizice, pe veniturile obținute din contractul de prestări servicii, se vor reține 10% impozitul pe venit conform contractului încheiat în baza Codului Civil. Această sumă va fi reținută și achitată de către S.C. Eu Sunt Sănătos S.R.L. la bugetul de stat până pe 25 a lunii, pentru luna anterioară plății venitului. Suma rămasă după impozitarea veniturilor obținute va fi virată în contul dumneavoastră, în termen de 20 zile de la semnarea contractului. Actul necesar pentru încheierea unui contract de prestări este reprezentat de cartea de identitate .
Plata către persoane juridice și persoane fizice autorizate. Pe baza contractului civil de prestări servicii, societatea pe care o reprezentați va emite factura fiscală pentru veniturile obținute + TVA în cazul în care societatea este plătitoare de TVA, menționând pe factură numărul și data contractului. Termenul de plată este de 20 zile de la data emiterii facturii.
Plățile vor fi realizate pentru un câștig de minim 100 Lei, pe bază de contract prin transfer bancar. Modalitățile de plată se vor detalia în contractul care se va încheia ulterior cu formă legală de funcționare a Beneficiarului.

8. Livrarea produselor şi documentele care le însoţesc
8.1. Furnizorul are obligaţia de a livra produsele astfel cum este prevăzut în prezentul contract.

9. Întârzieri în îndeplinirea contractului
9.1. Părțile contractante au obligaţia de a îndeplini contractul de furnizare în perioada de valabilitate a acestuia.
9.2. Dacă pe parcursul îndeplinirii contractului cumpărătorul nu își îndeplinește obligațiile contractuale, va putea primi un termen din partea furnizorului în vederea îndeplinirii obligațiilor executate necorespunzător/neexecutate, după care, în cazul în care cumpărătorul nu și le îndeplinește nici până la acel termen, furnizorul va rezilia contractul, fără intervenția instanței de judecatăși fără nici o altă formalitate decât simpla declarație de reziliere comunicată de furnizor beneficiarului.

10. Modalități de încetarea a contractului
10.1. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a denunţa unilateral contractul de furnizare, în cel mult 30 de zile de la apariţia unor circumstanţe care nu au putut fi prevăzute la data încheierii contractului şi care conduc la modificarea clauzelor contractuale în aşa măsură încât îndeplinirea contractului respectiv ar fi contrară interesului public.
10.2. Neîndeplinirea culpabila și repetată a obligațiilor asumate prin prezentul contract de către una dintre părți, dă dreptul părții lezate de a considera contractul de drept reziliat, fără intervenția instanței și fără punere în întârziere.

11.Protecția datelor cu caracter personal
11.1. Furnizorul garantează că respectă legislația aferentă protecției Datelor cu caracter personal, inclusiv, dar fără a se limita la dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”).
11.2. Furnizorul va utiliza orice date cu caracter personal exclusiv în scopul executării obligațiilor contractuale ce îi revin.
11.3. Furnizorul va notifica cu promptitudine Beneficiarul dacă exista orice suspiciune sau constată orice încălcare a securității datelor cu caracter personal și care sunt prelucrate de către Furnizor în numele sau pe seama Beneficiarului.
11.4. Termenii „Date cu caracter personal”, „Încălcarea securității datelor cu caracter personal” și „Prelucrarea”, vor avea semnificația atribuită în GDPR.

12. Forţa majoră
12.1. Forţa majoră este constatată de o autoritate competentă.
12.2. Forţa majoră exonerează părţile contractante de îndeplinirea obligaţiilor asumate prin prezentul contract, pe toată perioada în care aceasta acţionează.
12.3. Îndeplinirea contractului va fi suspendată în perioada de acţiune a forţei majore, dar fără a prejudicia drepturile ce li se cuveneau părţilor până la apariţia acesteia.
12.4. Partea contractantă care invocă forţa majoră are obligaţia de a notifica celeilalte părţi, imediat şi în mod complet, producerea acesteia şi de a lua orice măsuri care îi stau la dispoziţie în vederea limitării consecinţelor.
12.5. Dacă forţa majoră acţionează sau se estimează că va acţiona o perioadă mai mare de 6 luni, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a prezentului contract, fără ca vreuna dintre părţi să poată pretinde celeilalte daune-interese.

13. Soluţionarea litigiilor
13.1.  Părțile vor face toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabilă, prin tratative directe, orice neînţelegere sau dispută care se poate ivi între ei în cadrul sau în legătură cu îndeplinirea contractului.
13.2. Dacă după 15 de zile de la începerea acestor tratative neoficiale părțile nu reuşesc să rezolve în mod amiabil o divergenţă contractuală, fiecare poate solicita ca disputa să se soluţioneze de către instanţele judecătoreşti din Municipiul Cluj-Napoca.

14. Comunicări
14.1. (1) Orice comunicare între părţi, referitoare la îndeplinirea prezentului contract, trebuie să fie transmisă în scris. (2) Orice document scris trebuie înregistrat atât în momentul transmiterii, cât şi în momentul primirii.

15. Legea aplicabilă contractului
15.1. Contractul va fi interpretat conform legilor din România.